Ignatus

Bright Magiker

Description:

Traits: Lojal, eventyrer og skjødesløs

Bio:

Karakter spørsmål

Disse er verdt 1 xp hvis dere fyller ut.

1. Hvor er du fra?

(Hvilken by eller skog eller fjell osv) Hvis dere ønsker så har jeg en tabell dere kan slå på. Skriv inn som svar ønsker å slå. og jeg setter inn hvor.

2. Hvordan er familien din?

(Hvem er de, hva gjør de, hvor bor de osv.)

3. Hva er din sosiale klasse?

(I hvilken del av samfunnet føler du deg mest hjemme. Hvor ligger familien din på den sosiale skala.)

4. Hva gjorde du før du ble en eventyrer?

(Hvilket yrke du har valgt sier litt, men du er vel ikke en A4 versjon av yrket? Da hadde du vel aldri blitt eventyrer. Hva hadde valg av skiller å si for ditt yrke)

5. Hvorfor ble du eventyrer?

(Eventyrere lever i konstant fare. Er valg å bli eventyrer personlig som feks tap av jobb, familie eller lignende. Er det politisk. Skal du hevne noe. Er du bare lei av vanlig liv. Ønsker du spenning eller skatter)

6. Hvor religiøs er du?

(Hvilken gud. Ønsker du å bli prest. Feirer du helligdager. Hvorfor valgte du den guden)

7. Hvem er dine venner og fiender?

(Noen venner som du har siden før du ble eventyrer. Noen fiender du har fått. Har livet vært en dans på roser eller har du slått deg fram)

8. Hva er din mest verdifulle ting?

(Har du noe som er verdt noe. I verdi eller av sentimentale grunner. Kanskje en giftering fra din døde ektefelle.)

9. Hvem er du loyal mot?

(Det fins få eneboere og folk som gjør alt alene. Er du medlem av en organisasjon. Følger du sigmar. Er det kanskje en magiker skole du følger.)

10. Hvem elsker og hater du?

(Dette er et litt snodigt spørsmål. Fins det noen du hater eller noen du elsker. Kan du ønske hevn mot den du hater. Ønsker du tilbake til den du elsker. Den du elsker kan være et sted.)

Dette var 10 spørsmål. Bare svar under her. Jeg prøver å holde en åpen informasjon mellom spillere. Er det noe du ønsker å holde hemmelig så får du si ifra, men sjansen er liten for at jeg holder det fra gruppa. Det kan være hvis det hemmelige gir meg en bra mulighet for eventyr.

Ignatus

Glory Hounds Lieberung